Politica de confidentialitate si securitate pentru candidaturile online

 

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT ROMANIA (”BNER”) prelucrează datele personale colectate de la persoanele care ne accesează site-ul web în conformitate cu regulamentele Uniunii Europene, cu legile naționale referitoare la protecția și securitatea datelor din România și cu Politica de confidențialitate si securitate a datelor cu caracter personal bandainamcoent.ro

Mulțumim pentru interesul acordat posturilor noastre disponibile promovate online și vă asigurăm că acordăm importanță deosebită protejării datelor candidaților, angajaților, profesioniștilor și ale partenerilor contractuali.

Această politică de confidențialitate oferă informații despre modul în care BNER folosește datele colectate de la utilizatorii care vizitează secțiunea cu anunțuri de angajare a site-ului bandainamcoent.ro.

Vă rugăm să citiți informațiile de mai jos, inclusiv Termenii de utilizare și Politica de confidențialitate si securitate a datelor cu caracter personal  bandainamcoent.ro, înainte să ne trimiteți datele voastre personale.

 

De ce trebuie să colectăm date?

Dacă doriți să candidați online, adică pe pagina https://www.bandainamcoent.ro/careers sau prin e-mail, pentru a face parte din echipa  BNER/noastră, trebuie să ne transmiteți câteva informații despre dvs. Vă asigurăm că vom trata datele dvs. cu maximă confidențialitate. Datele pe care le introduceți aici vor fi procesate, redirecționate în cadrul Grupului BNE și utilizate numai în scopul selectării candidaților.

Ce facem cu informațiile pe care ni le comunici?

În cazul în care candidați pentru a face parte din echipa BNER vom colecta, utiliza și stoca datele cu caracter personal oferite în legătură cu procesul de recrutare și angajare, în scopuri legitime și ca etapă prealabilă încheierii unui contract. De exemplu, vom verifica dacă dețineți calificările corespunzătoare pentru a ajuta și completa echipa noastra.

După depunerea online a candidaturii, vă vom trimite un e-mail de confirmare. La înregistrarea candidaturii, vă exprimați acordul de a fi contactat și de a primi informații în scris și/sau telefonic în cadrul procesării candidaturii dvs. Rețineți că datele dvs. vor putea fi accesate de către persoanele responsabile cu recrutarea de noi membrii in cadrul companiei BNER, precum și de persoanele din departamentele Grupului BNE din București sau străinătate care au legătură cu postul pentru care ați candidat.

BNER poate folosi datele cu caracter personal pentru a verifica experiența  anterioară în cadrul procedurilor de procesare a candidaturii de angajare.

BNER promovează și garantează egalitatea în drepturi astfel că sunt căutați cei mai buni parteneri indiferent de de rasă, origine etnică, sex, religie sau credință, handicap, vârstă sau orientare sexuală.  Nu prelucrăm informații sensibile, cum ar fi credințele politice sau religioase, rasa și cazierul judiciar, cu excepția cazurilor în care acest lucru este absolut necesar și obligatoriu din punct de vedere legal. Vă rugăm să nu ne trimiteți informații sensibile, confidențiale sau secrete de afaceri ale angajatorilor dvs. actuali sau anteriori.

Datele cu caracter personal sunt stocate pe servere securizate în interiorul UE și pot fi păstrate pe durata contractului de muncă, precum și un anumit timp după încetarea acestuia, conform legislației. Nu avem dreptul să păstrăm datele dvs. cu caracter personal decât pentru perioada în care sunt necesare în scopul pentru care le-am solicitat inițial sau dacă ne-ați dat acordul să le păstrăm (de ex., pentru posturi vacante viitoare).

Cum vă puteți exercita drepturile?

Vă reamintim că beneficiați de drepturi legale în materie de confidențialitate și securitate a datelor personale, așa cum v-am informat și în Politica de confidențialitate si securitate a datelor cu caracter personal bandainamcoent.ro la punctul 5 și vă vom oferi sprijin și asistență în exercitarea acestor drepturi.

Corectarea și ștergerea

Puteți să editați, corectați, transferați și ștergeți candidatura în orice moment contactând persoana responsabilă din cadrul companiei noastre prin e-mail, la adresa dp@bandainamcoent.ro; vom fi bucuroși să vă oferim asistență și să răspundem solicitării dvs.

În cazul în care doriți ca datele personale să fie șterse ne vom conforma în raport de fiecare situație potrivit prevederilor interne, cerințelor legale  aplicabile. Rețineți că sunt cazuri în care putem fi în imposibilitate să le ștergem pentru că legea ne interzice sau suntem nevoiți  să le păstrăm în scopul evidenței ori arhivării.

Datele personale sunt șterse la cel mult 3 ani după finalizarea procesării candidaturii. Dacă în urma candidaturii dvs. se încheie un contract, datele dvs. sunt salvate și utilizate conform obligațiilor noastre legale și în scopuri de administrare și organizare standard, conform îndrumărilor relevante de protecție a datelor și adecvat procesului de angajare. Desigur, puteți să vă retrageți candidatura sau să solicitați, în orice moment, ștergerea datelor personale.

Securitatea

Securitatea datelor personale este foarte importantă pentru noi. Am implementat proceduri fizice, electronice și administrative și le actualizăm periodic pentru a proteja informațiile pe care le colectăm. Accesul la datele dvs. personale este acordat numai angajaților cărora le este necesar pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu care au obligații de a respecta confidențialitatea. 

Aprobarea

 Trimițând candidatura, confirmați că ați citit și acceptat informațiile privind politica de confidențialitate cu privire la procesarea și utilizarea datelor dvs. personale de către BNER.

 Prin transmiterea candidaturii confirmați că toate detaliile oferite de dvs. sunt corecte și acceptați să fiti contactați de reprezentanții nostri.

Vă multumim că ați investit timp și atenție pentru a fi informați privind confidențialitatea și vă așteptăm în echipa noastră!