Personal Data Protection and Privacy Policy of  bandainamcoent.ro

       This information has been updated in compliance with the provisions of European Regulation 2016/679 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and the free movement of such data (GDPR) and aims to increase the level of personal data protection and to create a climate of trust allowing each person to control their own data.

 

INFORMATION ON THE PROTECTION OF PERSONAL DATA

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT ROMANIA SRL, the owner of the bandainamcoent.ro website (the operator) has the obligation to manage the personal data that the users may provide securely and only for the intended purposes.

1. What is personal data? Any information relating to an identified or identifiable individual (that is a person who can be identified directly or indirectly, in particular by reference to an identifier - name, an identification number, location data, an online identifier or one or more factors specific to the physical, physiological, genetic, mental, economic, cultural or social identity of that individual.

2. What’s processing? Processing is any operation or set of operations which is performed on personal data or on sets of personal data, whether or not by automated means, such as collection, recording, organization, structuring, storage, adaptation or alteration, retrieval, consultation, use, disclosure by transmission, dissemination or otherwise making available, alignment or combination, restriction, erasure or destruction;

3. What personal data we collect and how we use it? Bandainamcoent.ro collects the personal data we receive directly from you as a result of information request, message sending, after filling in the forms on the website or sending the required data during the application for a job available in response to the publication of the recruitment announcements on the site. Some or several of the following can be collected, as the case may be:

Identification and contact data

  • Surname and first name – to communicate with you, for the process of recruiting future employees or for concluding an employment or commercial contract
  • E-mail address – for electronic communication, to send and receive documents required throughout the development of our collaboration.
  • Phone number – for flexible and fast communication.
  • Other identification data from the identity card (address, ID series/ number, personal identification number, payment details) required for the legal procedures to enter a contract.

Professional data

  • Job, position, seniority, professional experience, education (required only for participation in the recruitment process, addressed only to certain categories of users and attended only by those who meet certain criteria).

Employment data

  • There are specific data collected only in relation to our employees or collaborators for the purpose of drawing up and signing the employment / collaboration agreement and of the labor related legal provisions.

The data sent for the application to an available job according to the recruitment announcements published on the website or as a result of sending in your data (resumes, letters of intent and similar) is processed by virtue of entering into a contract and of the selection stages, examination of the applicants and negotiations prior to the entering into a labor contract or to a collaboration. Such data is preserved on secured servers within the European Union and can be stored for three years.

Data submitted to apply for a job available according to the recruitment announcements published on the site or as a result of sending in your data (resumes, letters of intent and the like) are processed based on a contract and after completing the selection, candidates examination and negotiations stages prior to the conclusion of a contract of employment or collaboration. This data is stored on secure servers located within the EU and can be stored for three years.

More information about the Privacy and Security Policy for Online Applications at Bandai Namco Entertainment Romania through the bandainamcoent.ro site can be found here.

Miscellaneous

  • Messages / Contact - It is a way of communication through which users can expose a problem, ask for information or ask a question (on the Contact page) and they can fill in the data they deem necessary, thus giving their consent (agreement) for us to process their data in order to provide them with a response.

The data you send by use of our contact options is processed based on our legitimate interest in responding to your request and /or keeping records of your messages, requests for information, and the like. This data is kept on secure servers in the EU and stored for three years.

Online technical data

  • Sites can automatically collect a series of cookie information and server traffic data. When a user visits a website, a series of technical information is automatically communicated such as IP address, visit time, source website, if a link directing you to our site has been accessed. Bandainamcoent.ro, like other websites, automatically registers this information as part of its software routines for security reasons (protection against cyber-attacks) and to track the traffic recorded on the website and the pages most visited by its users, so we can customize the content displayed.
  • Note: the cookies do not require personal information and do not identify the Internet users personally.

The bandainamcoent.ro site automatically collects information such as the IP of the device you use, the general location of where you visit the site, the browser type, the history of the pages accessed, the operating system or the mobile device on which you view the web pages. The collection of this data is also justified by our legitimate interest in facilitating access to site content on all types of devices in order to observe and troubleshoot any defaults that our servers may have when delivering content to certain types of devices aiming to provide an easy interaction experience.

 

Cookies that target the site's performance itself do not require personal data to be used and, in most cases, do not personally identify Internet users. You can adjust your browser's privacy settings to block all cookies, if you want; however, this could seriously affect your browsing experience, as the bandainamcoent.ro site may not operate properly. More information about the cookies policy on bandainamcoent.ro can be found here.

4. Are the data transferred? The data collected may be communicated to any company that is part of our Bandai Namco Entertainment group if we believe that it is in our legitimate interest for internal management purposes, communication procedures (e.g. by reporting management or evaluation systems used in common) or for the auditing and monitoring of our internal processes. If any personal data is provided to such third party entities outside the EEA, we will take appropriate steps to ensure that the recipient properly protects personal data, insure compliance for US-based companies or companies based in other countries outside the EEA (including Japan) with standard contractual agreements approved by the European Commission or ensuring that they have signed up for the Privacy Shield program.

Bandai Namco Entertainment Romania SRL is a GDPR operator, the company that manages bandainamcoent.ro will conclude, in the interest of our business development, written contracts providing confidentiality obligations with third parties, suppliers of products and services that have the status of GDPR proxies, like the company hosting site, the information technology and data security providers, the companies that ensure the site operation and other parties such as public authorities and institutions, accountants, auditors, lawyers and other external consultants, whose activity implies the need to know these data and  or where the law binds us to make this disclosure or if it is in the legitimate interest of bandainamcoent.ro for its business development.

Access to personal data is limited to employees on a need to know basis and may include employees of information technology, security, accounting, HR, legal and administrative departments, persons bound by confidentiality obligations towards Bandai Namco Entertainment Romania.

Except as expressly explained above, we will never disclose, sell or lease personal data without notifying you first, or without obtaining your consent, if applicable.

We will always check that any third parties to whom we disclose personal data are subject to privacy and security obligations in accordance with the agreements signed with them and the applicable laws.

 

5. What rights do you have, as user of bandainamcoent.ro?

Along the existing rights, since the GDPR has come into force, you benefit from additional rights:

  • The right to be informed– art. 13 and 14 GDPR - information can be requested about our processing of your personal data;
  • The right of access to data – art 15 GDPR - you can get confirmation whether or not personal data about you is being processed, and if so, you can get access to those data and other useful information.
  • The right to rectification– art. 16 GDPR - you can rectify inaccurate or complete personal data;
  • The right to erasure (‘right to be forgotten’)– art. 17 GDPR - you can have your data erased if the processing was not legal or in other cases provided by law;
  • The right to restrict processing– art 18 GDPR - you may request restriction of processing if you dispute the accuracy of data, as well as in other cases provided by law;
  • The right to object – art. 21 GDPR - you can object particularly to data processing that is based on our legitimate interest.
  • The right to data portability art. 21 GDPR - you may receive, under certain conditions, the personal data you have provided to us in a format that can be read automatically or you may require that the data be transmitted to another operator;
  • The right to lodge a complaint – you can lodge a complaint  against the processing of your personal data with the National Authority for the Supervision of Personal Data Processing; contact data: 28-30 G-ral Gheorghe Magheru, 1st district, zip code 010336, Bucharest, Romania, +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.
  • The right to withdraw consent – in cases where processing is based on your consent, you can withdraw it at any time with the indication that withdrawal of consent will only have effect for the future, processing prior to withdrawal remaining valid;
  • The right to object to automated processing, not to be the subject of a decision based solely on automatic processing, to express your views on it, including the creation of profiles, which produces legal effects on the data subject or similarly affects it to a certain significant extent. bandainamcoent.ro does not make such profiling to be followed by automated decisions with a significant legal or similar effect on the data subject. When we do so, we will notify you and change this privacy policy.

You can exercise these rights, either individually or collectively, by simply sending a written request to our headquarters in Bucharest, Orhideea Tower, 21A Soseaua Orhideelor, 1st floor, district 6, or e-mail, to: dp@bandainamcoent.ro. We have appointed a person responsible for the protection of personal data in our company that can be contacted if there are any concerns about any aspect of personal data protection by submitting a request to the above-mentioned contact details.

Regarding your requests, please also consider the following practical aspects:

- we will try to reply within 30 days but we may extend this term depending on the complexity of your request, informing you about it;

- we may not be able to give you access if this could fall under certain legal provisions, but we will inform you of the reason underlining our decline;

- In some cases, we may not be able to search for the data if the identifiers provided in the request cannot help us identify you as the data subject of the personal data processing. In this case, please return and provide actual and accurate data;

- In the case of multiple requests from either the same person or on the same subject, the first request will be processed free of charge, the following requests may be resolved at a reasonable cost, determined according to our internal policy, which you will be informed about in our response confirming receipt of your request.

 

6. What steps do we take to ensure data security?

The website bandainamcoent.ro has taken all the necessary and reasonable measures from a technical and administrative point of view to protect the personal data against loss, misuse, disclosure, alteration, unavailability, unauthorized access and destruction, such as: the control of the physical access to our headquarters, the training of the staff and the blocking of the physical files in the storage and archiving cabinets, the use of encryption methods, anonymization, the use of a password system to access our systems, the use of the SSL security certificates, for the encryption of transit data, etc.

The website bandainamcoent.ro has taken reasonable precautions to protect the confidentiality of data provided on the Internet and is constantly overseeing these processes, but despite all its efforts, it is known that this communication method is not completely secure, so we cannot be liable for this personal data communication path, but once we receive them, we use strict internal data security procedures.

To the extent that other legal or technical or organizational measures required for the above purpose will develop, we reserve the right to change our practices and privacy policy so please review this information on a regular basis.

 

##################################################################################################################

##################################################################################################################

Versiunea in limba română

 

Politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal  bandainamcoent.ro

 

Aceste informatii au fost actualizate conform dispozitiilor din Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR) si au scopul de crestere a nivelului de protectie a datelor personale si de creare a unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT ROMANIA SRL, detinatorul site-ului bandainamcoent.ro (operatorul) are obligația de a administra în conditii de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le pot furniza.

 

1. Ce sunt datele personale? Orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (adică o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare – nume, adresă, număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

2. Ce este prelucrarea?  Prelucrare înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

3. Ce date personale colectam si pentru ce? bandainamcoent.ro colectează datele personale primite în mod direct de la dvs. ca urmare a solicitarii de informatii, a transmiterii unui mesaj prin completarea formularelor de pe site sau a transmiterii datelor necesare procesului de aplicare la un job disponibil ca urmare a publicarii anunturilor de recrutare pe site.  Pot fi colectate unele sau mai multe date, dupa caz, din urmatoarele:

Date de identificare și contact

  • Nume și prenume – pentru comunicarea intre noi, pentru procesul aferent recrutarii  viitorilor angajati ori pentru incheierea unui contract de munca sau comercial.
  • Adresa de email – pentru comunicare electronică, pentru transmiterea și primirea de documente necesare desfășurării colaborării.
  • Număr de telefon – pentru comunicare flexibilă și rapida.
  • Alte date de identificare din cartea de identitate (adresa, serie/număr buletin, cod numeric personal, detalii de plată) necesare procedurilor legale privind incheierea unui contract.

Date profesionale

  • Loc de muncă, poziție, vechime, experiența profesionala, studii (necesare doar în cazul participării la procesul de recrutare, adresate doar anumitor categorii de utilizatori și la care pot participa doar cei care îndeplinesc anumite criterii de specialitate).

Date angajare

  • Sunt date specifice, colectate numai în relație cu angajații sau colaboratorii noștri în scopul întocmirii și semnării contractului de muncă/colaborare și a prevederilor legale în domeniul muncii.

Datele transmise in vederea aplicarii la un job disponibil conform anunturilor de recrutare publicate pe site sau ca urmare a transmiterii datelor voastre (CV-uri, scrisori de intentie si altele asemenea) sunt prelucrate in temeiul incheierii unui contract si a etapelor de selectie, examinare a candidatilor si negocierilor prealabile incheierii unui contract de munca sau a unei colaborari. Aceste date sunt pastrate pe servere securizate amplasate in UE si pot fi stocate timp de trei ani. Mai multe informatii despre Politica de confidentialitate si securitate pentru candidaturile online la posturile oferite de Bandai Namco Entertainment Romania prin site-ul bandainamcoent.ro gasiti aici.

Diverse

  • Mesaje/ Contact – Este un mod de comunicare prin care utilizatorii pot expune o problema, pot solicita informatii sau pot pune o întrebare (pe pagina de Contact) si poate fi completat de utilizator cu informatiile pe care le considera necesare, oferind astfel consimtamantul (acordul) pentru prelucrarea acestora de catre noi in scopul oferirii unui raspuns.

     Datele pe care le trimiteți in urma folosirii opțiunilor de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a mesajelor voastre, a solicitării de informatii  și a altora similare. Aceste date sunt pastrate pe servere securizate in UE si fi stocate timp de trei ani.

Date tehnice online

  • Site-urile pot colecta automat o serie de informații de tip cookie și informații din traficul de server. Atunci când un utilizator vizitează un site web, sunt comunicate automat o serie de informații tehnice precum adresa IP, ora vizitei, website-ul sursă dacă a fost accesat un link cu trimitere pe site-ul nostru. Bandainamcoent.ro, ca și alte website-uri, înregistrează automat aceste informații ca parte a rutinelor sale de software, pentru rațiuni de securitate (protecție la atacuri software) și pentru a urmări traficul înregistrat pe website și paginile cele mai accesate de către utilizatorii săi, pentru a putea personaliza conținutul afișat.
  • De retinut: cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal si nu identifică personal utilizatorii de internet.

Site-ul bandainamcoent.ro colectează în mod automat informații precum IP-ul dispozitivului pe care îl utilizezi, localizarea generală de unde vizitezi site-ul, tipul de browser, istoricul paginilor accesate, sistemul de operare ori dispozitiv mobil de pe care vizualizezi paginile web. Colectarea acestor date este justificata si de interesul nostru legitim de a facilita accesul la continutul site-ului de pe toate tipurile de dispozitive,  pentru a observa și corecta eventualele probleme tehnice pe care le pot avea serverele noaste când livrează conținut către anumite tipuri de dispozitive pentru a  oferi o experiență cât mai facilă de interacțiune.

Cookie-urile care vizează performanța site-ului in sine nu solicita informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Dupa dorinta dvs. se pot ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta grav experiența de navigare, deoarece site-ul bandainamcoent.ro ar putea să nu funcționeze corect. Mai multe informatii despre politica de utilizare cookies pe site-ul bandainamcoent.ro gasiti aici.

4. Sunt transferate datele?  Informațiile colectate  pot fi comunicate oricărei companii care face parte din grupul nostru, Bandai Namco Entertainment, în cazul în care considerăm că este în interesul nostru legitim pentru scopuri administrative interne, proceduri de comunicare (de exemplu prin raportari ale sistemelor de management sau evaluare folosite in comun) sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne. Dacă  orice informații cu caracter personal sunt furnizate unor astfel de entitati terțe aflate in afara SEE, vom lua măsurile adecvate pentru a ne asigura că destinatarul va protejează în mod corespunzător informațiile personale, precum asigurarea în cazul companiilor cu sediul în SUA sau cu sediul în alte țări din afara SEE (inclusiv Japonia), a respectării acordurilor contractuale standard aprobate de Comisia Europeană sau asigurarea că aceștia s-au înscris in programul Privacy Shield.

Bandai Namco Entertainment Romania SRL este operator în înțelesul GDPR, compania care administrează bandainamcoent.ro  iar pentru desfășurarea activității va încheia contracte scrise cu obligații de confidențialitate cu terții furnizorii de produse și servicii, care au statut de împuterniciți conform GDPR, de ex. firma de găzduire a site-ului, furnizorii sistemelor de tehnologie și securitate a informației, companiile ce asigura funcționalitatea site-ului și către alte parți, cum ar fi autoritățile si instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații si alti consultanți externi, a căror activitate presupune necesitatea cunoașterii acestor date și/sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvăluire sau dacă este în interesul legitim al bandainamcoent.ro pentru dezvoltarea afacerii. 

Accesul la informațiile personale este limitat la acei angajați care trebuie să cunoască informațiile personale și pot include angajații din departamentele de tehnologia informației, securitate, contabilitate, HR, juridic și administrativ, persoane care au obligatii de confidentialitate fata de Bandai Namco Entertainment Romania.

Cu excepția situațiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvălui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile personale fără a va notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul vostru.

Vom verifica întotdeauna ca orice terțe părți către care dezvăluim informațiile personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu acestia și cu legile aplicabile.

5. Ce drepturi ai, ca utilizator al bandainamcoent.ro? Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii GDPR, beneficiati de drepturi aditionale: 

  • Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR – se pot solicita informații privind activitățile noastre de prelucrare a datelor dvs. personale;
  • Dreptul de acces la date – art 15 GDPR - se poate obține confirmarea daca se prelucrează sau nu date cu carater personal care te privesc, si in caz afirmativ, acces la acele date si alte informații utile.
  • Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR – se pot solicita informații privind activitățile noastre de prelucrare a datelor dvs. personale;
  • Dreptul de acces la date – art 15 GDPR - se poate obține confirmarea daca se prelucrează sau nu date cu carater personal care te privesc, si in caz afirmativ, acces la acele date si alte informații utile.
  • Dreptul la rectificare – art. 16 GDPR – puteti rectifica datele personale inexacte sau  complete;
  • Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") art. 17 GDPR – puteți obtine ștergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea datelor –art 18 GDPR - puteti solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opoziție art. 21 GDPR – puteți sa va opuneți, in special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim.  
  • Dreptul la portabilitatea datelor art. 21 GDPR - puteti primi, in anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; date de contact: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs, il puteti retrage oricand cu mentiunea ca retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, de a-ti exprima punctul de vedere cu privire la aceasta, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. bandainamcoent.ro nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, va vom anunta si vom modifica prezenta politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.  
 
Puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitări in scris la sediul nostru din București, Sos Orhideelor nr 15A, Orhideea Tower, etaj 1, Sector 6 ,sau prin e-mail, la:  dp@bandainamcoent.ro. Am numit o persoana responsabila cu protecția datelor cu caracter personal in cadrul companiei noastre care poate fi contactata daca exista nelămuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.
 Referitor la solicitări te rugam sa ai in vedere si următoarele aspecte practice:
  • vom încerca sa răspundem in termen de 30 de zile dar putem prelungi acest termen in funcție de complexitatea cererii tale, informându-te despre aceasta;
  • este posibil sa nu iti putem oferi accesul daca acest fapt ar putea intra sub incidenta unor anumite prevederi legale dar te vom informa despre motivul refuzului;
  • in unele cazuri e posibil sa nu putem căuta datele daca identificatorii furnizați in solicitare nu ne pot ajuta sa va identificam ca persoana vizata de operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal. In acest caz va rugam sa reveniti si sa oferiti date concrete si exacte;
  • in cazul multiplelor solicitari fie de la aceeasi persoana fie avand acelasi obiect, prima cerere va fi efectuata in mod gratuit, urmatoarele solicitari vor putea fi solutionate contra unui cost rezonabil, stabilit conform politicii noastre interne, despre care veti fi informat in raspunsul nostru de confirmare a primirii solicitarii voastre.
  •  

6. Ce masuri luam pentru asigurarea securitatii datelor? bandainamcoent.ro a luat masurile necesare si rezonabile, din punct de vedere tehnic si administrativ ca sa protejeze datele  personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii, precum: controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare si arhivare, utilizarea de metode criptare, anonimizare, utilizarea unui sistem de parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

bandainamcoent.ro a luat masurile rezonabile de precautie pentru protejarea confidentialitatii datelor furnizate pe Internet si supravegheaza in mod continuu aceste procese, insa cu toate eforturile depuse este cunoscut faptul ca acesta metoda de comunicare nu este complet sigura, astfel ca nu putem raspunde pentru acest mod de a ne transmite datele personale, insa odata ce le primim folosim procedurile interne stricte privind securitatea datelor. .

In masura in care vor interveni si alte dispoziții legale sau masuri necesare tehnice sau organizatorice necesare scopului de mai sus, ne rezervam dreptul sa modificam politica si practicile noastre de confidențialitate astfel ca va rugam sa revedeți periodic aceasta informare.